петък, 12 август 2011 г.

СПА процедури - какво предлагат СПА центровете в България

Обикновено, SPA-центрове предлагат програми, които се дневни (3-5 процедури за по 3-5 часа) или няколко дни (обикновено 3-7).

Програмите са различни: анти-стрес, антицелулитни, след раждане, загуба на тегло, за възстановяване на телго.

Обикновено, комплексът от процедури включва водни удоволствия:

джакузи, масаж басейни, тропически душ ...

Масаж с камъни - сега е мястото- защо да не си позволите това удоволствие? В SPA центрове ще се почусвтате далеч по-добре с помощта на разнообразие от природни вещества: лечебна кал, минерали от Мъртво море, морски водорасли и сол, екстракти от плодове, цветя и зеленчуци, етерични масла, и ... храна.

Най-известни са следните процедури:

С шоколад. какао на зърна се използва за анти-целулитни маски, масажи и лицеви маски. Можете дори да вземете вана в топъл шоколад! В допълнение към благотворен ефект върху кожата му миризмата на шоколада помага да се отървете от лошото настроение.

Шоколадът е много популярна процедура, която може да се намери в много СПА хотели.

От мед. Масажът биологично активни вещества от мед помага на кожата - прочиства я, подобрява кръвообращението и циркулацията на лимфата.

С кафе. Чрез втриване, също тонизира и подхранва тялото и лицето. Понякога втриването се прави от смес от захар и кафе, вкусът - това е еспресо със захар! Маски с кафе отърве кожата от токсини.

Кафе процедурите са доста често срещани.

С мляко. Млечните бани в почти целия свят се наричат SPA вани на Клеопатра. Те са добавили ароматни масла и зехтин.


С вино. Използват се различни вещества от лозови листа, семена, плодове, черупки ... Според учените, те успешно забавят процеса на стареене.


С шампанско. Баня с шампанско. Козметиците твърдят, че пенливото вино, почиства и омекотява кожата.Дори традиционните горещи масажи с камък може да бъде заменени с гореща вана от шампанско!http://www.blogger.com/img/blank.gif



С бира. Кой каза, че бирата е вредна ? Благодарение на състава 0 хранителни вещества, е добре за кожата!



С хайвер. Той е изключителен: подмладяване с този хайвер! А за лицето и тялото. Те казват, че той дава на еластичността на кожата и премахва дори и дълбоките бръчки.

Някой от услугите можете да откриете в СПА център Хармония - Благоевград и ва СПА хотел Вароша

Няма коментари:

Публикуване на коментар